Burn Out

   

De meeste burn-out programma’s werken curatief. Onze trainingen hebben als ‘collateraal voordeel’ dat ze preventief burn-out helpen vermijden

Zowel met Sales trainingen en nog méér met Methode Golden Box kan veel ‘burn-out’ vermeden worden!

 

 

 

Sales:

Als we uw verkopers de juiste tools en vaardigheden mogen brengen gaan ze individueel sneller, efficiënter en betere resultaten halen. Hun targets worden fluitend gehaald en een groot deel van de STRESS valt weg!

 

 

 

Methode Golden Box:

Met MGB werken we niet individueel maar met het hele team. Het gaat vooral om Attitude en Gedrag in relatie met anderen. Door een gemeenschappelijk inzicht gaan uw medewerkers veel sneller ‘op dezelfde golflengte’ zitten.

 

Wij introduceren het ‘recht op gevoelens’ in organisaties, onderwerp dat tot voorkort taboe was. De meest delicate onderwerpen worden bespreekbaar. Mogelijke problemen zullen niet op het einde van een proces boven water komen, maar meteen als het zich stelt.

 

Cortisol (stresshormoon) is soms nodig om mensen scherp te houden, als het te lang aanwezig blijft wordt het ongezond. Het is bewezen dat mensen met aanhoudende stress ongelukkiger zijn, meer afwezig zijn, minder lang leven en… sneller burn-out hebben

Wil je meer weten ?

 

Vraag het nu aan patrick@coachguide.be of bel +32 475 56 73 33